Озонова мийка iFresh-101 для продуктів і посуду на кухню
Доставка
Оплата
Опис
ЧОМУ ПОТРІБНО ВИКОРИСТОВУВАТИ МИЙКУ iFresh-101
- Дезинфікує від вірусів та бактерій
- Подвійний ефект очищення Vortex + Hydroxyl
- Усуває пестициди, нітрати і гормони в продуктах
- Осаджує важкі метали в воді
- Повністю усуває запахи завдяки озону
- Стерилизує посуд, предмети та дитячі речі
- Висока продуктивність озону 800мг/год
- Збільшує термін зберігання продуктів
- Легке автоматичне управління.
Інтелектуальна багатофункціональна мийка з іонним вихровим очищенням і озоновою технологією
Експерементально було встановлено, що автоматичне миття продуктів очищає ретельніше ніж звичайна ручна мийка.
Вихровий струмінь води + озон повністю дезінфікують продукти від патогенних мікроорганізмів, усуває пестициди і гормони, одночасно очищаючи зовні від пилу і бруду.
Прилад оснащений нейтрайтралізатором залишкового кисню, очищення на 100% безпечне і озон не потрапляє в приміщення.
Активний вугільний фільтр повністю усуває неприємні запахи.
iFresh-101 - комп'ютерний напівавтоматичний очищувач, мийка дозволяє вибрати відповідну для дезінфекції функцію і налаштувати час очищення.
Це кращий вибір для екологічно чистого очищення і детоксикації.
Як дезінфікувати продукти
Перед миттям налийте воду до позначки в чаші та покладіть продукти в кошик, закрийте кришку. Встановіть необхідну функцію і час, та натисніть кнопку Start. Після очищення опустіть зливний шланг вниз для зливу води.
КОМУ І НАВІЩО ПОТРІБНО ВИКОРИСТОВУВАТИ МИЙКУ iFresh-101
Озонування м'яса і морепродуктів
Повністю усуває гормони і харчові добавки, які містяться в м'ясі та рибі, а також знищує патогенну мікрофлору, яка неминуче розвивається в таких продуктах в процесі зберігання (кишкова паличка, сальмонела і багато інших хвороботворних бактерій).
Дезінфекція круп
Через неправильне зберігання в крупах і бобових заводять дрібні комахи, жучки. Не обов'язково це вина господині, адже личинки можуть з'явитися ще на етапі упаковки крупи. А з часом продукт втрачає свої смакові здібності. Мийка продуктів повністю знезаразить продукт від мікробів і дрібних шкідників та додасть насичений смак стравам.
Озонування овочів і фруктів
В процесі озонування з овочів і фруктів виводяться нітрати, гербіциди, пестициди, накопичені в процесі вирощування. Озон знищує всі мікроби і спори цвілі. Продукти знаходять природний смак і аромат і довше зберігаються.
Озонотерапія
Насичена активним киснем вода застосовується для косметичних процедур і як допоміжний засіб при лікуванні різного роду захворювань, викликаних бактеріями та грибками. Озонована вода використовується для догляду за порожниною рота, допомагає позбутися від шкірних висипань, прискорює загоєння ран.
Дезинфекція посуду і речей
Озонову мийку можна використовувати для дезинфекції посуду і невеликих речей, які не боятися води. Спрощує життя молодим батькам, з легкість дезінфікує, миє і стерилізує дитячі пляшечки. Просто помістіть речі в кошик і виберіть функцію стерилізації посуду, це займе 20 хвилин. При бажанні, можна зменшити час.
ЗБІЛЬШУЄ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ ПРОДУКТІВ
Здатність озону знищувати різні мікроорганізми, в тому числі гнильні бактерії, цвіль, спори грибів дозволяє ефективно використовувати його для збільшення терміну зберігання харчової продукції.
Озон руйнує етилен, що виділяється овочами і фруктами, він сприяє прискоренню дозрівання плодоовочевої продукції і тим самим затримує їх дозрівання. Проведені дослідження показали, що тривалість зберігання плодоовочевої продукції можна збільшити в середньому вдвічі з одночасним збереженням тонкого аромату фруктів.
Озон ефективно розкладає токсини, що утворюються на поверхні плодоовочевої продукції які є продуктами життєдіяльності мікроорганізмів.
ІОНІЗАЦІЯ + ОЗОН
Процес іонізації це перетворення нейтральних атомів і молекул в заряджені частинки (іони).
Активно заряджені іони і молекули озону розпадаються в воді на іони кисню і негативно заряджені іони, вони знищують пестициди, дезінфікують і стерилізують продукти.
Активно заряджені іони, які утворюються за рахунок електричних іонів розчиняються у воді за допомогою дифузного каменю.
- Негативно заряджені іони розчиняються в іонах кисню.
- Аніон з киснем захоплюють пестициди і бактерії для руйнування іонів водню.
- Аніон об'єднується з негативним іоном водню.
- Реагент утворює очищену воду.
Жива іонізована вода з правильним рН нейтралізує шкоду від неправильного харчування. Вважається, що структура іонізованої води близька до такої структурованої води, яка містить клітини і тканини здорового організму, тому вона сприймається як своя і може моментально включатися в усі процесси. Тільки лише вживання правильно зарядженої води зможе повернути сили, енергію для повсякденного життя і міцне здоров'я .