Переносний 2-в-1 озонатор, очисник повітря для холодильника та автомобіля Doctor-101 Refrigeratory Triton
Доставка
Оплата
Опис
Озонатор повітря REFRIGERATORY TRITON-101 у холодильник
ПОВНЕ ЗНЕЗАРАЖЕННЯ. Прилад виділяє озон прямо всередині холодильника. Вам гарантовані безпечні продукти без додаткової обробки.
"НІ" ЗІПСОВАНИМ ПРОДУКТАМ. Озонатор для холодильника збереже свіжість продуктів і продовжить термін їх придатності. З цим приладом ви суттєво заощаджуватимете, адже більше не доведеться викидати зіпсовані фрукти, овочі, м'ясо.
ПРОСТИЙ У ВИКОРИСТАННІ. Озонатор має просте, інтуїтивно зрозуміле циклічне керування, озонує впродовж 6 годин кожні 20 хвилин. Достатньо поставити його в холодильник і увімкнути.
Озонатор для холодильника такий же необхідний для Вашої сім'ї, як і домашня аптечка! Швидко очистить їжу від личинок паразитів, гормонів і антибіотиків.
Озонатор для холодильника захистить і очистить ваші продукти
Відмовляєтеся від шкідливих продуктів на користь здорової їжі?
Чи відомо Вам про те, що щодня в наш організм проникають тисячі мікроорганізмів, які вважають нашу їжу своєю територією?
Найбільш небезпечні мікроорганізми — бактерії, цвіль і дріжджі — викликають у харчових продуктах:
- Процеси бродіння й розкладання. Результатом впливу мікроорганізмів на їжу стає поява отруйних кислот і газів, які іноді навіть не відчуваються на смак. А ось наслідки діяльності таких бактерій вельми сумні. Кишкові палички, бактерії лістерію й сальмонелу — лише деякі з них.
- Процеси окиснення. Це — хімічна реакція, яка протікає під впливом кисню. Вона не просто руйнує вітаміни та мінерали, якими насичені овочі, фрукти та молочні продукти. Вона робить їжу прогорклою і сприяє появі в ній шкідливих ферментів.
Мікробіологи довели — температурний режим, який виробляє холодильник, не здатний зупинити діяльність небезпечних мікробів.
Причини псування продуктів у холодильнику такі самі, як і поза ним. Холодильник лише кілька стримує, але не протистоїть діяльності бактерій, а також дріжджових і пліснявих грибків.
Сперечатися з бактеріями немає сенсу. Вони розмножуються спорами, і роблять це з блискавичною швидкістю! Як запобігти розмноженню небезпечних мікроорганізмів?
Внаслідок тривалих наукових досліджень вченим вдалося встановити, що ОЗОН і КИСЕНЬ здатні не просто зупинити, а й нейтралізувати наступ мікроорганізмів, які вже називають невидимим ворогом людства 21 століття. Спеціальні дослідження були присвячені технологіям створення процесу ОЗОНУВАННЯ повітря в холодильнику, яке здатне знищувати небезпечні для життя бактерії. У процесі проведення експериментів вчені довели здатність газоподібного ОЗОНУ до знешкодження всіх видів бактерій і вірусів, пліснявих і дріжджових грибів, а також найпростіших організмів.
Чому варто купити озонатор для холодильника
- Знищує мікрофлору, а також личинки та яйця всіляких паразитів
- Нейтралізує пестициди, нітрати та отрути в рослинних продуктах
- Знищує гормони в харчових продуктах тваринного походження
- Гарантує повне видалення хлору та інших токсичних речовин з холодильника
- Зберігає вітаміни, мінерали та поживні речовини продуктів
- Збільшує термін зберігання продуктів у холодильнику
- Насичує харчові продукти киснем і покращує їхні смакові якості
Крім цього, ОЗОН ефективно запобігає поширенню харчових вірусних інфекцій:
- Руйнує вірусну оболонку, що порушує рухову активність вірусу і його здатність об'єднуватись з клітинами організму.
- При впливі на дріжджі, ОЗОН руйнує клітинну мембрану, вбиваючи тим самим функцію розмноження.
- Озон знищує 99,9% стрептококів і мікробактерій, філококів, а також кишкову та синьогнійну палички, і багато інших небезпечні мікроорганізмів.
Як озон очищує продукти харчування:
- Невеликий розряд електричного струму розщеплює молекули кисню О2 на дві молекули О.
- Утворені молекули О приєднуються до молекул кисню, утворюючи озон О3.
- ОЗОН знищує мікрофлору холодильника, очищає, знезаражує і збільшує термін зберігання продуктів.
Озонатор REFRIGERATORY TRITON-101 для холодильника зберігає і покращує:
- Вітаміни, мінерали та поживні речовини в продуктах харчування.
- Рівень кисню у продуктах харчування збільшується, що покращує їх смакові якості.
- Збільшується також термін зберігання продуктів в холодильнику.